Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги! Сдобих се с една 155 ца и ми трябва смукателен колектор. Ако на някой му се намира - ще почерпя!

Comment

• Момчета днес след интервенция по бензиновата помпа прецаках нивомера.На някой,ако му се намира едно нивомерче/за отчитането на количеството на горивото/ да свирка.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Ами аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка .Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
          Ами аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка .Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам
          виж ми предпоследното мнение в общи приказки и моят нивомер се скърши горе.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            виж ми предпоследното мнение в общи приказки и моят нивомер се скърши горе.
            Видях го,да,много са долни тея пластмаси там...

Comment

• колеги в "общи приказки" съм пуснал списък с неща който са за продан и за подаряване гледам има доста търсещи така че там можете да откриете това което ви интересува
              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
              Suzuki GSXR 750 W настоящ
              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                Някой ако има скатана топка за скоростен лост да свирка , взех една от Венци (dani_ku4eto) и даже съм я тапицирал но се оказа че са различни размери
                up

Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16v
                Last edited by Tedo; d.m.y г., 22:35.
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• аз издирвам ланд-сонда на някой ако му се намира...макар и универсална ще черпя много пък може и да посменим някой части и аз имам за даване

Comment

• Търся решение за маркуча за картерната вентилация на 8 клапановия мотор - този от капака на главата, до утаителя - червената стрелка на картинката
                    Някой има ли здрав такъв или с какъв друг мога да го сменя?
                    Attached Files

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Търся решение за маркуча за картерната вентилация на 8 клапановия мотор - този от капака на главата, до утаителя - червената стрелка на картинката
                      Някой има ли здрав такъв или с какъв друг мога да го сменя?

Колега,аз тоя проблем го реших с маркуч,който купих за маслоустойчив,но май се оказа,че е обикновен маркуч за гореща вода.Беше 19 мм,доста мек,разпъна се без особени проблеми и заспа просто.Така карам от няколко месеца,включително и в най-големите жеги,още не е дал фира

Comment

• И аз съм с маркуч от магазина обикновен маркуч разбира се но масло устойчив за 50 стотинки,имам още от него ако не се лъжа в мазето ако искаш да ти го пращам, аз карам с този от година и нещо, само разбира се да знаеш че доставката ще ти излезе повече от стойността на самия маркуч ако си го купиш

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                        up

Имам 2 леви рамена от браво
                        Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16v
                        колега излизам да ти пратя таблото, раменете за браво-то пасват ли точно на алфата??? ако пасват пращай ми едното, между другото имам и топка за скоростния лост
                        Last edited by Rider_alfa155; d.m.y г., 11:09. Основание: допълнение

Comment

• n/a
                          Last edited by Tedo; d.m.y г., 14:21.
                          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• търся десен фар за 155-ца

Comment

• Колеги на някой да му се намират излишни пулове за регулиране на клапани?

Comment

• От кой модел колега, ако са от тези мъничките, трябва да имам някаде в един плик с чашки заедно...
                                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
                                X